ค้นหาคำอวยพร

คำอวยพร หมวดตัวอักษร A

คำอวยพร มีดังรายการต่อไปนี้

A new year is like a blank book, and the pen is in your hands. It is your chance to write a beautiful story for yourself. Happy New Year.

แปลว่า หนึ่งปีที่เริ่มต้นใหม่เปรียบเสมือนสมุดเปล่า และปากกานั้นก็อยู่ในมือคุณ ที่จะขีดเขียนเรื่องราวที่สวยงามของตัวคุณเอง สวัสดีปีใหม่

Another year filled with sweet memories and joyous times has passed. You have made my year very special, and I wish for you to continue to do so. With you around, every moment is a special occasion for me. I hope you have a great year ahead. May God bless my love with his care and warmth. I love you, and wish you a very Happy New Year.

แปลว่า ผ่านไปกับอีกหนึ่งปีที่มีแต่ความทรงจำดี ๆ และความสุข เธอทำให้มันเป็นปีที่แสนพิเศษ และฉันหวังว่าเธอจะทำให้มันเป็นเช่นนี้เรื่อยไป เพียงมีเธอใกล้ ๆ ทุกช่วงเวลาก็พิเศษสำหรับฉันเสมอ ขอให้เธอมีปีที่ดี พระเจ้าร่วมได้อวยพรให้เธอด้วยความอบอุ่นและห่วงใย รักเธอนะ สุขสันต์วันปีใหม่

Another year has passed, another year has come. I wish for you that, with every year, you achieve all of your dreams. May God pour love and care on you. Happy New Year.

แปลว่า อีกหนึ่งปีได้ผ่านพ้น อีกปีใหม่ที่ผ่านเข้ามา ขอให้คุณประสบความสำเร็จเหมือนที่ฝันไว้ตลอดทุกปีเรื่อยไป ขอพระผู้เป็นเจ้าประทานความรักและความห่วงใยแด่คุณ สุขสันต์วันปีใหม่

Another year of success and happiness has passed. With every new year comes greater challenges and obstacles in life. I wish you courage, hope and faith to overcome all of the hurdles you may face. May you have a great year and a wonderful time ahead. God bless you.

แปลว่า หนึ่งปีแห่งความสุขและความสำเร็จได้ล่วงผ่านไป พร้อมปีใหม่ที่ก้าวเข้ามากับอุปสรรคและความท้าทายใหม่ในชีวิต ขอให้คุณจงมีความกล้า ความหวัง และศรัทธา เอาได้ชนะทุกปัญหาที่ต้องเผชิญ ขอให้ปีใหม่นี้เป็นปีพิเศษและมีช่วงเวลาแสนอัศจรรย์ ขอพระเจ้าอวยพรแด่คุณนะ

As Christmas and the New Year approaches, I want to take time to tell you how blessed I feel to know you. Here's to wishing you a very Merry Christmas and amazing New Year.

แปลว่า ในโอกาสที่วันคริสต์มาสกำลังมาถึง ฉันจึงอยากบอกให้รู้ว่าฉันช่างโชคดีเพียงใดที่ได้รู้จักคุณ ขอให้คุณได้มีวันคริสต์มาสที่แสนวิเศษและปีใหม่อันอัศจรรย์

At this marvelous time of year, may the hope and joy in your heart be renewed. Happy New Year

แปลว่า ในช่วงเวลาที่ยิ่งใหญ่ของปี ขอให้ความหวังและความรื่นรมย์ในหัวใจของเธอมีชีวิตชีวาอีกครั้ง สุขสันต์วันปีใหม่


พูดคุย

ร่วมให้กำลังใจหรือติชม